IT

Företagets IT-infrastruktur är idag en central del av verksamheten.
Cloudo är IT-leverantören som får hela ditt företags IT-miljö att fungera problemfritt, vi har koll på just din IT-miljö så du kan koncentrera dig på ditt arbete.
Det innebär att vi kan ta ansvar för hela din IT-miljö, både mjukvara och hårdvara. Oavsett om du vill placera utrustningen hos dig eller i vår datahall. Vi satsar på långsiktiga relationer och anser oss vara mer en samarbetspartner än en leverantör.

Hårdvara

Vi samarbetar tillsammans med de största leverantörerna i Sverige och Europa. Vi ser till att snabbt kunna tillhandahålla allt ifrån mobiltelefoner, enkla tillbehör till specialdatorer med de bästa förutsättningarna. Vi älskar hårdvara!

Mobiltelefoni

Vi arbetar tillsammans med de bästa operatörerna i Sverige. Vi ser till att du får de absolut bästa förutsättningar hos din nuvarande leverantör. Vi hjälper även mycket kunder med att korrigera sin nuvarande lösning till en annan operatör som passar företagets behov bättre. I alla fall får ni en dedikerad kontaktperson som ni ALLTID kan kontakta.

Körjournal

Att föra en manuell körjournal är inget ett företag saknar när de väl gått över till en digital lösning. Vi hjälper dig att göra omställningen enkel och smidig. En annan fördel är att arbetsledaren på ett enkelt sätt kan hålla koll på sina kära kollegor via en inbyggd GPS i körjournalen. Man vet alltid vart bilarna befinner sig.

Copy/Print

Vet ni vad era totala printkostnader är på företaget? Ni är inte ensamma. Det hela kan bli en dyr historia, för att hålla nere kostnaderna tar vi fram ett skräddarsytt paket för ditt företag där allt ifrån installation, service och färg utskrivningar ingår.

Säkerhet/Övervakning

Cloudo är märkesoberoende och jobbar med de marknadsledande systemen inom säkerhet.
Vi hjälper er att ta fram en lösning som passar er, slappna av och låt oss sköta säkerheten.