Skip to main content

Rådgivning

Vi hjälper ditt företag med telefonin

Vi börjar alltid med en behovsanalys för att förstå hur ni använder eller planerar att använda telefoni i er verksamhet. Därefter erbjuder vi skräddarsydda telefonilösningar och rådgivning kring växeltjänster, abonnemang och operatörsval som passar just ditt företag. Vi samarbetar med flera stora operatörer som Tele2, Telia, Telenor och Telavox för att ge dig de bästa avtalen och den bästa täckningen. Tillsammans går vi igenom vilka appar och funktioner som kan optimera er kommunikation, som konferenssamtal, röstbrevlådor och mobilintegration. Med oss får du inte bara en telekomleverantör, utan en långsiktig partner som stöttar din verksamhets tillväxt.



    Vi hjälper dig med allt inom IT

    I stället för att lägga resurser på att bygga en egen IT-avdelning, kan vi på Cloudo hjälpa till med kompetent IT-personal där vi erbjuder en dedikerad resurs som förstår era verksamhetsutmaningar och IT-behov, inklusive IT-infrastruktur, applikationer och användare. Oavsett om det handlar om nätverkssäkerhet, molntjänster, eller daglig IT-support, finns vi tillgängliga när ni behöver oss.

      Internet via Fiber eller Mobilt Bredband hör av dig!

      När det kommer till att driva ett företag är en stabil internetuppkoppling avgörande. På Cloudo erbjuder vi både internet via fiber och mobilt bredband, så att du kan välja den lösning som bäst passar dina behov. Oavsett om ditt företag behöver en snabb och driftsäker fiberanslutning eller ett flexibelt och skalbart mobilt bredband, har vi rätt lösning för dig.