Digital Körjournal

Effektiv och Tidssparande

Ta kontroll över er fordonsadministration med Cloudo’s digitala körjournal. Att föra en manuell körjournal är inget ett företag saknar när de väl gått över till en digital lösning. Den omställningen gör ni enkelt och smidigt med oss.

En annan fördel är att arbetsledaren på ett enkelt sätt kan hålla koll på sina kära kollegor via en inbyggd GPS i körjournalen. På så sätt vet man alltid var bilarna befinner sig.

Cloudo’s elektroniska körjournal är designad för att passa alla företag, oavsett storlek eller bransch. Med vår digitala körjournal kan ni enkelt uppfylla Skatteverkets dokumentationskrav, samtidigt som ni minimerar risken för fel och sparar värdefull tid. Den är idealisk för företag där anställda ofta kör i tjänsten, eftersom den automatiserar och förenklar dokumentationen av körsträckor och resor.

Vi hjälper dig att hitta rätt toner eller bläck för alla skrivarmärken, och vi kan även automatisera beställningen åt dig. Med vår lösning behöver du inte längre hålla koll på när det är dags att beställa nya förbrukningsvaror – skrivaren skickar automatiskt en signal när det är dags för påfyllning, och du får en ny patron levererad precis i tid.

Med en digital körjournal från Cloudo kan era anställda fokusera på sitt arbete istället för att slösa tid på manuella körjournaler. Vår lösning integreras smidigt med era befintliga system och levererar realtidsdata som ger bättre översikt och kontroll över företagets fordonsflotta.

Fråga oss om digitala körjournaler. Vi finns här!

Fördelarna med Cloudo’s digitala körjournal inkluderar:

  • Minskad administrativ börda:
    Automatiserad dokumentation som minskar arbetsbelastningen.
  • Ökad precision:
    Exakt rapportering av körsträckor och resor.
  • Användarvänlighet:
    Enkelt gränssnitt som alla kan använda, oavsett teknisk erfarenhet.

Med Cloudo’s körjournal får ni en smidigare och mer effektiv arbetsdag. Vår lösning är det ultimata valet för företag som vill optimera sin fordonsadministration och samtidigt följa lagkraven.

Köp er digitala körjournal idag och upplev hur enkelt det kan vara att hantera företagets fordonsflotta.

Boka Rådgivning!