Säkerhet och Övervakning med Cloudo

På Cloudo är säkerhet och övervakning en av våra kärnkompetenser

På Cloudo är säkerhet och övervakning en av våra kärnkompetenser. Vi följer den tekniska utvecklingen och kan med oberoende ställning välja de bästa lösningarna på marknaden, helt utifrån dina specifika behov.

Vi arbetar med marknadsledande märken som:

  • Axis
  • Ajax
  • Ubiquiti

Vår expertis omfattar allt från projektering och installation till driftsättning av kompletta säkerhetsanläggningar. Vi vet vad som krävs för att bygga en CCTV-lösning som fungerar 24/7. Med våra övervakningssystem får du full kontroll över vem som ringer på dörren och kan säkerställa att endast rätt personer släpps in genom passersystem med porttelefoner.

Driftsäkert

Våra system är inte bara driftsäkra, de är också användarvänliga och anpassade efter dina förväntningar, förutsättningar och behov. Vi hjälper dig att ta fram en säkerhetslösning som passar din verksamhet, så att du kan slappna av medan vi tar hand om säkerheten.

Med Cloudo som din säkerhetspartner kan du vara säker på att dina övervakningssystem är pålitliga, moderna och optimerade för dina behov. Låt oss hjälpa dig att skapa en tryggare miljö.

Frågor om kameraövervakning, CCTV eller annan typ av säkerhetslösning?

Vi finns här! Även om du bara har en fundering eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa ditt bolag, tveka inte att höra av dig.

Boka Rådgivning!