Din Telekompartner för Företagstelefoni

Som din telekompartner hjälper vi ditt företag att hitta den perfekta telefonilösningen

Effektiv Kommunikation

Skräddarsy din lösning.

I dagens snabbt föränderliga affärsmiljö är effektiv kommunikation avgörande för framgång. Som din telekompartner hjälper vi ditt företag att hitta den perfekta telefonilösningen som uppfyller behoven.
Oavsett om du letar efter en växeltjänst, abonnemang eller operatörsavtal, har vi lösningen för dig.

Behovsanalys

Vi börjar alltid med att göra en behovsanalys och se över er befintliga lösning om den inte finns så kollar vi på hur ni planerar att jobba och använda telekom i tjänsten. Därefter tar vi fram prisvärda alternativ som matchar era behov. Behovsanalysen följs av rådgivning inom följande kategorier.

Skräddarsydd telefoni

Vi förstår att varje företag är unikt, och vi erbjuder skräddarsydda telefonilösningar för att möta dina krav. Vi hjälper dig att navigera i djungeln av funktioner och appar, så att du får de verktyg du behöver för att förbättra kommunikationen.

Växeltjänster och abonnemang

Vi erbjuder växeltjänster som kan hantera allt från enkla samtal till komplexa kommunikationsbehov. Vi hittar abonnemangen anpassade för att växa med ditt företag. Vi arbetar med flera operatörer och kan se till att du får de bästa avtalen och den bästa täckningen.

Företagstelefoni

Med gedigen kompetens inom abonnemang och växel hos Tele2, Telia, Telenor, Telavox och Lynes m.fl. kan vi hjälpa er att välja den bästa lösningen för ert företag. Vi erbjuder också support och underhåll för att säkerställa att er telekomlösning fungerar smidigt och effektivt. Kontakta oss idag för att diskutera era behov och få en skräddarsydd lösning. Vi ser fram emot att hjälpa er och se till att ni har allt ni behöver för att kommunicera på bästa sätt.

Vilken operatör?

Att välja rätt operatör kan vara en utmaning, men vi finns här för att göra det enkelt för dig. Med vår expertis hjälper vi dig att hitta kostnadseffektiva lösningar för att du ska göra en säker telefoniinvestering. Vi erbjuder även rådgivning för att hjälpa dig att integrera nya funktioner och förbättra din nuvarande telefonilösning. Se vilka vi jobbar med på vår partnersida.

Effektivisera mera!

Vi kikar tillsammans på vilka av appar och funktioner som kan hjälpa dig att optimera din företagskommunikation. Från konferenssamtal och röstbrevlådor till samtalsinspelning och mobilintegration – vi ser till att du har alla verktyg du behöver för att hålla ditt team anslutet och produktivt.

Med oss som din telekompartner får du mer än bara en tjänsteleverantör – du får en partner som är engagerad i att stödja din verksamhet. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan förbättra din företagstelefoni och hjälpa ditt företag nå nästa nivå!

Våra tjänster inkluderar

  • 1. Nulägesanalys
  • 2. Behovsanalys
  • 3. Presentation ny kundlösning
  • 4. Installation/drift
  • 5. Uppföljning

Behöver ni hjälp med Företagstelefoni?

Vi finns här! Även om du bara har en fundering eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa ditt bolag, tveka inte att höra av dig.