IT-Tjänster

Cloudo, er IT-Partner! Jobba med smarta och anpassade IT-lösningar!
Vi anpassar efter er!

Skräddarsy din lösning.

Dagens digitala landskap kräver en pålitlig IT-infrastruktur som är avgörande för bolagets tillväxt. Cloudo jobbar idag som flera bolags externa IT-avdelning. Gå med i vår värld för att säkerställa att er IT-miljö fungerar sömlöst. Vi erbjuder skräddarsydda IT-tjänster och lösningar som matchar era unika affärsbehov och branschkrav men även möjlighet till att bolla idéer och fråga om råd.

Spara resurser

I stället för att lägga resurser på att bygga en egen IT-avdelning, kan vi på Cloudo hjälpa till med kompetent IT-personal där vi erbjuder en dedikerad resurs som förstår era verksamhetsutmaningar och IT-behov, inklusive IT-infrastruktur, applikationer och användare. Oavsett om det handlar om nätverkssäkerhet, molntjänster, eller daglig IT-support, finns vi tillgängliga när ni behöver oss.

Vi jobbar med IT-tjänster på ett framtidssäkert och anpassat sätt för att stödja och optimera din business.

Full hantering

Som er IT-leverantör hanterar vi hela din IT-miljö, från mjukvara till hårdvara, vi kan antingen lagra utrustning hos er eller i vår säkra datahall. Med oss som partner kan du fokusera på din core business medan vi tar hand om IT-driften. Vi prioriterar långsiktiga relationer och ser oss själva som en strategisk samarbetspartner snarare än bara en tjänsteleverantör.

Våra tjänster inkluderar:

  • Professionell IT-support
      Få hjälp med datorer och tillbehör när du behöver det.
  • Nätverksövervakning och support
      Upprätthåll ett säkert och pålitligt nätverk.
  • Tillgänglig support
      Vår support är tillgänglig 8–17 på vardagar via telefon, fjärrstyrning eller besök.
  • Molnbaserad backup
      Säker och effektiv datalagring i molnet för att skydda din information.

Med vår expertis och support kan du tryggt lita på att vi hanterar era IT-behov, så att du kan fokusera på att driva din verksamhet till nästa nivå.

Behöver ni hjälp med IT-tjänster?

Vi finns här! Även om du bara har en fundering eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa ditt bolag, tveka inte att höra av dig.